Despre Noi

Despre noi

UNIMAT este un nou concept despre ce inseamna constructia casei tale.

UNIMAT este un expert al materialelor de constructii ce te ajuta si iti ofera consultanta si sprijin pe toata durata lucrarilor. UNIMAT este acel prieten care de fiecare data este langa tine si intodeauna te va ajuta. Avem în prezent 3 centre comerciale în 3 oraşe importante din Transilvania: Sibiu, Alba-Iulia şi Târgu -Mureş. Sediul central UNIMAT se află în Şelimbăr, judeţul Sibiu

Citeste mai mult

UNIMAT este un concept creat in jurul tau, persoana care are nevoie de un prieten, un partener adevarat, un expert.

Pachetul complet de solutii integrate pe care il punem la dispozitie este creat de-alungul a celor 22 de ani de experienta in acest domeniu. Premisa noastra este garantul calitatii si a faptului ca suntem un partener durabil. Ca atare, motto-ul “Pentru a construi durabil alege calitatea!” nu reprezinta doar niste cuvinte, sunt pilonii de rezistenta ai companiei UNIMAT!

Ne mandrim cu filozofia noastra de a contura un concept nou in domeniul constructiilor. Prin ceea ce am construit in acesti 22 de ani, am devenit alegerea numarul 1 pentru toti producatorii din Europa. Acest lucru, ne-a permis sa ne selectam furnizorii si sa lucram doar cu cei mai buni in domeniu.

Fiind alaturi de constructori si proiectanti am ridicat mereu stacheta pentru a raspunde solicitarilor lor. A fost o provocare iar acum a devenit o profesiune de credinta.

Pentru a construi durabil alege calitatea!® – este criteriul dupa care consiliem si oferim produse clientilor nostri.

Clientii nostri sunt deopotriva persoane fizice si firme de constructii. Colaboram de asemenea foarte strans cu serviciul tehnic-proiectare al Grupului CON-A oferind informatii despre materiale si caracteristicile tehnice ale acestora. Suntem pregatiti sa sustinem orice activitate de proiectare în ceea ce priveste gasirea materialului potrivit din punct de vedere al caracteristicilor tehnice si de calitate.

Mihai Balaban

CEO

Ne dorim întodeaună să livrăm materiale de construcţii la preţuri accesibile

Misiunea

Credem în corectitudine şi sinceritate

Viziune

Avem peste 20 de ani de experienţă în domeniul materialelor de construcţii

Experienţă

Avem cei mai buni consultanţi de pe piaţa materialelor de construcţii

Experţi

De ce să alegi UNIMAT

Motive pentru a ne alege

PARTENERI

Producători
de diferite tipuri de ţiglă